Fortrydelsesret: Der er 14 dages returret på alle varer købt hos os.


Hvis varen returneres til Båd & Motor vil vi indenfor 6 dage kreditere kunden købesummen.


Hvis andet kontakt først Båd & Motor på tlf. 62 61 08 20

Faktura eller kopi af denne skal vedlægges.

Når vi modtager varen, sendes en ny eller den refunderes i henhold til aftale. Ved fortrydelse af køb opgiv venligst Deres bank reg.nr. samt kontonummer, så pengene kan returneres.

ANSVAR: Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov samt den danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i de indtastede data på nettet.

 

 

Reklamationsret

 

Når du handler på baad-motor.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Baad og Motor A/S

Lillestrand 3

5600 Fåborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.