Fortrydelsesret:

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af varer kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid den originale emballage med retur, for at væres sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage dog undtaget evt. fragtomkostninger. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Bemærk: Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Returret og Reklamation".

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

Båd og Motor A/S
Lillestrand 3
5600 Fåborg

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Returret og Reklamation".

 

Returret og reklamation:

Fortrydelsesret: Der er 14 dages returret på alle varer købt hos os.

Hvis varen returneres til Båd & Motor vil vi indenfor 6 dage kreditere kunden købesummen.


Hvis andet kontakt først Båd & Motor på tlf. 62 61 08 20

Faktura eller kopi af denne skal vedlægges.

Når vi modtager varen, sendes en ny eller den refunderes i henhold til aftale. Ved fortrydelse af køb opgiv venligst Deres bank reg.nr. samt kontonummer, så pengene kan returneres.

ANSVAR: Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov samt den danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i de indtastede data på nettet.

 

Personlige Oplysninger:

Ingen personlige oplysninger der registreres på Båd&Motor Webshop bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Båd&Motor Webshop.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb beder vi om navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Båd&Motor Webshop på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Båd&Motor Webshop således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Båd&Motor Webshop. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Den dataansvarlige på baad-motor.dk er Klaus M Berthelsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på baad-motor.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere baad-motor.dk.